Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u
1 KIES EEN STELLINGTYPE
METAAL
HOUT
GROOTVAK
KUNSTSTOF
2 SELECTEER STELLINGOPTIES Bewerken
3 BOUW DE STELLING
(KLIK OP EEN SEGMENT VOOR AFMETINGEN, NIVEAUS, DRAAGVERMOGEN EN ACHTERWANDEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)
4 KIES EXTRA ACCESSOIRES
Let op: accessoires van uw configuratie zijn inbegrepen. Bekijk accessoires voor uw configuratie
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling

Overzicht van alle typen stellingkasten

Metalen stellingen

De meest populaire stellingkast uit ons assortiment is de GS3 metalen magazijnstelling, die voldoet aan de strenge ISO-9001:2000 norm. Meer dan 2.500 klanten kozen voor dit type stelling vanwege de eenvoudige montage, hoogwaardige kwaliteit en vele uitbreidingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk in de configurator om het draagvermogen per legbord te verhogen tot 500kg, afhankelijk van de gekozen diepte. Of u nu een kleine of lage stelling nodig heeft of een grote stellingkast, bij ons bent u aan het juiste adres. Metalen stellingen verzenden wij altijd gratis binnen Nederland (excl. Waddeneilanden).
Meer informatie over de metalen stellingen

Houten stellingkasten

Deze houten legbordstellingen van ons eigen label Easyrack kenmerken zich door een optimale prijs / kwaliteitsverhouding. Dankzij een unieke constructie met het pengat verbindingssysteem zijn de stellingen eenvoudig in en uit elkaar te zetten. De houten stellingkasten hebben een warme uitstraling vanwege het vurenhout materiaal en worden met name ingezet in een magazijn, loods, kantoor of privé thuis als bijvoorbeeld een voorraadkast.
Meer informatie over de houten stellingkasten

Grootvakstellingen

Dit type grootvakstelling, ook wel breedvakstelling genoemd, is van het merk AR (ARESTANT) en wordt ingezet voor goederen met een groot volume. Deze lichte palletstelling kan ook ingezet worden als bandenstelling. De grootvak stellingen zijn makkelijk te monteren, omdat ze uit 2 stukken bestaan: AR-jukken en AR-liggers. Ze zijn daardoor ook eenvoudig uit te breiden. Met name in werkplaatsen, industriehallen en magazijnen zie je deze grootvak stelling vaak terug.
Meer informatie over grootvak stellingen

Kunststof REA stellingen

Deze volledig kunststof stellingen van REA worden met name gebruikt in keukens van restaurants of vriescellen. Maar eigenlijk kunnen deze opslagsystemen in alle vochtige ruimtes worden gebruikt zoals: zwembaden, schepen, laboratoria, scholen of ziekenhuizen. De stellingen kunnen tegen de volgende temperaturen: -40 graden tot +80 graden. Schimmel en roest zijn uitgesloten.
Meer informatie over de kunststof stellingen

PRIJS OP BASIS VAN KEUZESAantal 1.056,97 incl. btw


VERZENDING
Indicatie verzending:
Indicatie verzending:

5 configuraties of meer? Offerte.


3D Weergave
LIJST VAN PRODUCTEN


Type stellingStelling opties


Producten


Extra's
Toon volledige lijst Print
HEEFT U EEN VRAAG?

Tel
+31 318 20 20 52
Mail
info@stellingspecialist.nl