Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Legbordstelling metaal GS-3

Klik-klem-klaar! Met het GS3 gegalvaniseerde magazijnstelling systeem kiest u voor een hoogwaardige kwaliteit en optimaal rendement van uw magazijn of kantoor. Uw magazijnruimte is kostbaar. Belangrijk is daarom een functionele opslag waar ook nog eens economisch kan worden gewerkt. Deze magazijnstelling is voor iedereen moeiteloos op te bouwen en biedt talloze mogelijkheden en accessoires. Alle producten kunnen klantspecifiek worden vervaardigd; zoals uw wenst!

Hoogwaardige kwaliteit Magazijnstelling:

De stijlen, dragers, legborden en vele accessoires van de GS3 magazijnstelling worden gemaakt van hoogwaardig thermisch verzinkt staal (sendzimir). Kwaliteit gegarandeerd; fabricatie vindt plaats onder de strenge ISO-9001:2000 norm.

Sterk en stabiel:
Het sterke materiaal en de speciaal gevormde profielen maken dat het systeem een grote vastheid heeft. Daardoor dus ook een maximaal draagvermogen! De T-vorm van de stijlen dragen daar ook aan bij. De 8 zettingen maken een belasting tot 2000kg per stijl mogelijk. De legborden bieden een maximaal draagvermogen tot maximaal 450kg per legniveau . De dubbellips dragers zijn extra belastbaar en dragen door hun vorm bij aan de stabiliteit van de stelling.

Vele accessoires, ook 'op maat':

In het assortiment van de GS3 magazijnstellingen horen vele accessoires als deurensets, kopwanden, achterwanden, ladeblokken en haspelhouders. Daarnaast is het mogelijk om dit nog verder uit te breiden met "specials" , speciaal voor u vervaardigd. Al deze accessoires worden ook gemaakt van het gegalvaniseerde metaal.

Enorme flexibiliteit:

Perforatie voor het monteren van de dragers (elk 25mm) zorgt voor een grote verstelbaarheid. De legborden zijn ook leverbaar in geperforeerde uitvoering, geschikt voor vakverdeelschotten. De GS3 legbordstelling is voor iedereen moeiteloos op te bouwen. Klik-klem-klaar! De universele opbouw maakt dat het systeem overal toepasbaar is. De enorme flexibiliteit en vele specifieke accessoires geven u de meest uiteenlopende opslagmogelijkheden.

Standaard afmetingen GS3 magazijnstelling:

Staanders zijn verkrijgbaar in de hoogtes:

  • 200 cm / 230 cm / 250 cm / 300 cm

Diepte legborden:

  • 30 cm / 40cm / 50 cm / 60 cm / 70 cm / 80 cm / 90 cm / 100 cm

Breedte legborden:

  • 100 cm

Daarom...
Stellingspecialist.nlContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
0318 20 20 52


8.6
642 Thuiswinkel reviews