Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Aluminium stellingen kopen

Aluminium stellingen voor hygiënische opslag

In veel professionele omgevingen wordt gewerkt met aluminium stellingen. Vooral in de horeca, maar ook in ziekenhuiskeukens en koel- en vriescellen worden onze aluminium stellingen gebruikt voor hygiënische opslag van bijvoorbeeld voedsel, grondstoffen en medicijnen. Stellingspecialist.nl levert u de beste aluminium stellingen en daarbij de zo belangrijke accessoires waarmee u een hygiënische omgeving garandeert.

Licht en toch onverwoestbaar

Aluminium stellingen zijn licht in gewicht en duurzamer dan kunststof. In tegenstelling tot kunststof stellingen zal aluminium niet scheuren. Ook is het ongevoelig voor roest en andere corrosie, wat een voordeel is ten opzichte van metalen stellingen. De aluminium oppervlakken zijn makkelijk schoon te maken en houden.

Uitbreiden en verrijden

Aluminium stellingen zijn makkelijk uitbreidbaar, waardoor we ook voor uw situatie de perfecte oplossing hebben. Stellingen zijn koppelbaar op verschillende wijzen en op die manier kunt u uw ruimte optimaal gebruiken. Stellingen die tegen de wand geplaatst worden of stellingen die van beide zijden te gebruiken zijn, het kan allemaal. Het lage gewicht van aluminium maakt zelfs verrijdbare stellingen mogelijk!

Zelf een aluminium stelling samenstellen

Bij Stellingspecialist.nl stelt u een aluminium stelling samen op basis van uw wensen. U heeft de keuze uit verschillende lengtes, breedtes en dieptes. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Als u vraag heeft zitten onze specialisten klaar om al uw vragen over aluminium stellingen en hun mogelijkheden te beantwoorden.

Alminor: aluminium stellingen met diverse opties

Een van de merken die we voeren m.b.t. aluminium stellingen is Alminor. Deze stellingen zijn koppelbaar en ook combinaties met kunststof legborden zijn mogelijk. Alminor biedt ook de zogenaamde maritieme uitvoering aan, waarbij de legborden voorzien zijn van een opstaande rand en de stellingen zelf ook aan de vloer of plafond bevestigd kunnen worden. Bekijk de aluminium stellingen van Alminor.

Hupfer: aluminium stellingen voor koel- en vriescellen

Hupfer is een fabrikant die zich richt op aluminium stellingen voor in grootkeukens, koel- en vriescellen. Hun oplossingen voor hygiënische opslag van voedingswaren zijn het antwoord op al uw uitdagingen in de keuken of koeling. Naast aluminium stellingen levert Stellingspecialist.nl ook de veelvoud aan accessoires die het merk aanbiedt. Bekijk de aluminium stellingen van Hupfer hier.

Daarom...
Stellingspecialist.nlContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
+31 318 20 20 52


8.7
882 Thuiswinkel reviews