Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Magazijnstellingen

Uw magazijninrichting direct bestellen!

De juiste maat magazijnstellingen is een absolute must voor de efficiënte ondernemer! Uw wilt uw magazijn immers optimaal benutten. Stellingspecialist.nl helpt u hierbij. Met onze online configurator maakt u makkelijk en snel de perfecte stelling voor uw magazijn. Laat de ruimte voor u werken!

Magazijnstelling kopen: bestellen in 3 stappen

U heeft de ruimte opgemeten en weet ongeveer hoe de stellingkasten in het magazijn moeten worden geplaatst om prettig te kunnen werken. U heeft hierbij rekening gehouden met voldoende ruimte voor gangpaden en eventuele ventilatoren of buizen aan het plafond. Laten we beginnen met inrichten.

Magazijnstellingen en hun toepassing

Stap 1: Materiaal bepalen

Wilt u lichte kantoorbenodigdheden of administratie opbergen of is het juist belangrijk dat uw spullen hygiënisch kunnen worden opgeslagen? Het gebruiksdoel draagt bij aan de keuze voor het materiaal van de schappen.

Grofweg kunnen we ons assortiment verdelen in 4 soorten magazijnstellingen:

 • Houten magazijnstelling
  Houten stellingen zijn perfect voor het opbergen van lichte voorwerpen of producten. Een magazijnstelling van hout is duurzaam en betaalbaar. Het materiaal roest of schimmelt niet.

   
 • Metalen magazijnstelling
  Dankzij de zware kwaliteit hebben onze metalen schappen een groot draagvermogen. Geschikt voor opslag van grotere of zwaardere materialen. Een metalen magazijn inrichting is uitermate geschikt voor o.a. grote opslagruimtes, scholen, ziekenhuizen en productiebedrijven. Het kan hoge en lage temperaturen aan.

   
 • Kunststof magazijnstelling
  Kunststof magazijnstellingen zijn makkelijk te reinigen en daarom uitermate geschikt voor het hygiënisch opslaan van steriele materialen in ziekenhuizen, voedsel in koelcellen, etc. een kunststofstelling is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Het kan hoge en lage temperaturen aan. Daarnaast is deze demontabel en kunnen we deze op maat leveren.

   
 • Grootvak magazijnstelling
  Deze stellingen zijn dankzij de grote vakken handig voor de opslag van bijvoorbeeld (lichte) pallets in werkplaatsen en onderdelenmagazijnen. Deze magazijnstellingen zijn volledig demontabel of uit te breiden.

   
 • Archos stellingen
  Hoge kwaliteit houten stelling die je met slechts één schroevendraaier in elkaar zet. Deze betaalbare stellingen hebben een grote draagkracht en worden veel gebruikt voor garagestellingen of wijnrekken. Ook zeer mooi als boekenkast. De Archos magazijnstelling is vervaardigd van duurzaam vurenhout uit Scandinavië. Dit betekent een hoge kwaliteit, lange levensduur en een mooie uitstraling.

We bieden de mogelijkheid om de magazijnstellingen en legbordstellingen te configureren. Hiermee past u geheel naar wens de magazijn inrichting aan. Meer weten over de verschillende materialen? Klik in het configuratieprogramma op ‘meer informatie’ bij het materiaal van uw voorkeur om meer te weten te komen. Twijfelt u nog over het materiaal, neem dan contact met ons op.

Stap 2: Kies de opties voor uw stelling

Hier gaat het echte bouwen beginnen. Naast de lengte-, breedte- en hoogtematen bieden alle kasten hun eigen opties. U kiest het aantal niveaus en segmenten, wel of geen legborden in de grootvakstelling, of uw kunststof magazijnstelling wel of niet verrijdbaar moet zijn. Wat heeft u nodig om prettig te kunnen werken?

Stap 3: Bouw de stelling

In de schematische weergave verschijnt uw stelling. Controleer of u alle nodige opties heeft gekozen. Zijn er nog kleine aanpassingen nodig? Rechts in beeld staat de prijs en de opties van het schap. Klopt alles? Dan kunt u door met bestellen, of u voegt dit schap toe aan het winkelwagentje en maakt een volgende stelling.

Montage magazijnstellingen

Met twee rechterhanden is de montage vaak goed zelf te doen. Om u op weg te helpen hebben we een aantal handige instructiefilmpjes. Hierin wordt uitgelegd hoe u de schappen zelf kan monteren.

Mocht u er niet uitkomen of heeft u geen tijd om zelf aan de slag te gaan, dan kunt u de montage van de magazijnstelling ook aan ons overlaten. Met de vakmensen van stellingspecialist is uw magazijn binnen no-time klaar voor gebruik. Neem contact met ons op voor de montage mogelijkheden.

Levering in Nederland en België

Magazijnstellingen kopen? Op onze website vindt u een groot assortiment. Met ons eigen logistiek netwerk leveren we stellingkasten overal in Nederland en België. Tijdens het bestelproces geeft u een datum aan die voor u schikt. We leveren de magazijnstellingen of magazijninrichting netjes op de gewenste locatie af.

Steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor hun magazijninrichting

Magazijnstellingen hebben vele toepassingen. Onze klantenkring bestaat uit grote industriële bedrijven, maar ook kantoren, winkels en webshops. Iedereen heeft opbergruimte nodig! De stellingspecialist biedt degelijke kasten van goede kwaliteit voor iedere opslagbehoefte. Onze experts voorzien u graag van advies bij het kiezen van de beste stelling voor uw situatie.

Laat de ruimte voor ú werken!

Tips voor een veilige en praktische opslag

We leveren niet alleen hoge kwaliteit magazijnstellingen maar voorzien onze klanten ook van het juiste advies. We geven drie tips voor een veilige opslag.

 1. Het materiaal van de stelling
  In een gekoeld of vochtig magazijn kiest u voor kunststof magazijnstellingen. Deze roesten en schimmelen niet. Dit is ook belangrijk op plekken waar hygiëne een grote rol speelt. Kunststof magazijnstellingen zijn onderhoudsvriendelijk terwijl hout juist een duurzame en luxe uitstraling heeft.

   
 2. Indeling van de magazijnstelling
  Plaats producten die u veel gebruikt vooraan en zeker niet te hoog. Producten of materialen die u minder vaak nodig heeft staan alleen maar in de weg, die kunnen meer achteraan staan.

   
 3. Klim nooit op magazijnstellingen
  Wanneer magazijnstellingen niet goed zijn verankerd kunnen ze omkiepen. Voorkom het klimmen op de stelling. Is het niet mogelijk om met een vorkheftruck bij de hogere schappen te komen? Gebruik dan een veilige ladder om producten of materialen op te halen.

Daarom...
Stellingspecialist.nlContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
+31 318 20 20 52


8.7
883 Thuiswinkel reviews