Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 52

E-mail ons

Garagestellingen

Garagestellingen: onderdelen en gereedschap netjes opbergen

Houten en metalen stellingkasten in uw garage

In de garage wordt gewerkt en waar gewerkt wordt, moet ook opslag zijn. U wilt uw kostbare onderdelen en gereedschap immers langer blijven gebruiken. Onze stellingkasten zijn perfect voor alle garages. Hierop kunt u al uw onderdelen en gereedschap kwijt, zodat het niet in de weg ligt én makkelijk terug te vinden is. Configureer uw garagestelling online.

Tochtige of vochtige garage?

Onze garagestellingen zijn van metaal en ze kunnen tegen een stootje. Tocht en vocht hebben geen effect op de duurzame stijlen, dragers en legborden. Ook olie, smeer of andere vetten tasten de metalen garagestellingen niet aan. Sterker nog, u maakt ze zelfs heel makkelijk schoon als er smeermiddel of iets anders op zit.

Onderdelen of gereedschap veilig opbergen

Bij het werken in de schuur wordt het snel rommelig. Gereedschap en onderdelen liggen door elkaar op de grond of de werkbank. De garagestelling is een praktische opbergplek voor onderdelen en gereedschap. De kans op ongelukjes is een stuk kleiner en onderdelen raken minder snel beschadigd. De werkvloer en werkbank blijven bovendien een stuk overzichtelijker en dat is wel zo prettig.

Professioneel gebruik en thuisgebruik

Het maakt niet uit of u de garagestellingen in een professionele omgeving gebruikt of bij u thuis in de schuur. Dankzij onze online configurator stelt u snel een garagestelling samen die bij de situatie past. We begrijpen als geen ander dat een particulier andere behoeften heeft dan een garagebedrijf waar dag in dag uit auto’s worden gerepareerd. StellingSpecialist heeft voor zakelijke klanten én particulieren een geschikte garagestelling. Configureer uw garagestelling online en bestel hem vandaag nog!

Direct een prijs voor uw garagestelling

Bij StellingSpecialist houden we van duidelijkheid. Daarom is de configurator voor metalen (garage)stellingen zo ontworpen dat u direct de prijs ziet. U stelt de hoogte, breedte, diepte en het aantal niveaus in en de site laat u realtime zien wat het gaat kosten.

Daarom...
Stellingspecialist.nl

  • Snel, simpel en veilig online betalen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Thuiswinkel Waarborg


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
0318 20 20 52


8.6
524 Thuiswinkel reviews