Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 52

E-mail ons

Archiefstellingen in alle afmetingen

Documenten geordend en toegankelijk

Veel bedrijven hebben enorme hoeveelheden documentatie en die moet opgeborgen worden maar wel toegankelijk zijn. Archiefstellingen, ook bekend onder de naam stellingkasten, zijn daarvoor ideaal. U maakt optimaal gebruik van de ruimte die u heeft en al uw documentatie is makkelijk toegankelijk. U deelt de archiefstellingen van Stellingspecialist.nl in volgens uw wensen.

De oplossing voor elk archiveringsvraagstuk

Stellingspecialist.nl heeft de oplossing voor uw situatie. Dankzij onze configurator deelt u de archiefstellingen precies zo in als u nodig heeft. Daarbij spelen de archiefruimte, maar ook de documentatie een rol. U wilt vanzelfsprekend optimaal gebruikmaken van de ruimte die u heeft en de ruimte die onze archiefstellingen bieden. Bij ons configureert u uw archiefstelling online en ziet u de prijs direct.

Een houten of metalen archiefstelling?

Welk soort archiefstelling de beste oplossing is voor uw situatie, hangt af van de omvang en het gewicht van uw archief. Een klein archief kan prima in een betaalbare houten archiefstelling, die zo’n 60 kg per niveau kan dragen. Voor een uitgebreid archief raden we u aan om een metalen archiefstelling aan te schaffen. Dit type archiefstellingen kan tot maar liefst 450 kg per niveau dragen!

Perfect voor kantooromgevingen

Onze archiefstellingen worden vooral ingezet in kantooromgevingen. Ze worden veel besteld door notarissen, accountants, ministeries, banken, ziekenhuizen, advocaten en administratiekantoren. Het zijn bedrijven die allemaal veel documentatie moeten bewaren en kunnen opzoeken. Ook als u een beperkte hoeveelheid documentatie wilt opslaan is een archiefstelling een goede oplossing.

De archiefstellingen voor andere doeleinden gebruiken

Natuurlijk kunt u de archiefstellingen ook prima gebruiken voor andere toepassingen. De afmetingen en het draagvermogen maken deze stellingen multi-inzetbaar. Naast archieven, gebruiken onze klanten de archiefstellingen ook voor de opslag van kantoorartikelen, kantinematerialen en voedingswaren. Bij ons stelt u uw ideale archiefstelling op maat samen en benut u de ruimte die u heeft nog beter. We verkopen de volgende merken archiefstellingen: Bruynzeel Archos, Easyrack, GS-3, REA en AR racking. Bestel vandaag nog een stelling!

Daarom...
Stellingspecialist.nl

  • Snel, simpel en veilig online betalen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Thuiswinkel Waarborg


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
0318 20 20 52


8.6
524 Thuiswinkel reviews