Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Archos stellingen

Opbergrekken: stellingen voor uw spullen

Houten en metalen opbergstellingen voor in uw huis, schuur of garage

Elk mens kan extra opbergruimte gebruiken. U wilt uw spullen waarschijnlijk ook een plek geven waar ze netjes opgeborgen zijn, maar toch makkelijk bereikbaar zijn als u ze nodig heeft. Onze opbergrekken zijn daarvoor perfect. Het gaat vooral om houten rekken die geschikt zijn om lichtere zaken in op te bergen. Configureer uw opbergrek direct online.

Houten stellingen met een fraaie afwerking

De vurenhouten opbergstellingen en stellingkasten van StellingSpecialist zijn prachtig afgewerkt. Het zijn functionele meubelstukken die bijzonder goed zijn afgewerkt. U heeft vast een beeld bij hoe uw opbergrek eruit moet komen te zien, nietwaar? Daar heeft StellingSpecialist de oplossing voor.

Zelf uw opbergrek ontwerpen

Bij StellingSpecialist bepaalt u zelf hoe uw opbergrek eruit komt te zien. In plaats van standaardmaten stelt u zelf uw opbergrek samen. U kiest de hoogte, breedte en diepte en bepaalt het aantal legplanken. Zo past uw opbergrek precies op de plek die u in gedachten heeft. U benut echt elke kostbare centimeter. Configureer uw houten opbergrek direct en bestel hem vandaag nog!

Opbergrekken voor zware goederen

Voor de zwaardere spullen raden we u aan om een metalen opbergstelling te bestellen. Deze opbergrekken hebben een draagvermogen tot maar liefst 450 kg per legplank. Ideaal als u bijvoorbeeld veel zware boeken of gereedschap op de planken wilt leggen. Met een metalen opbergrek bent u verzekerd van voldoende stevigheid.

Montage door StellingSpecialist

Het in elkaar zetten van onze opbergrekken is relatief eenvoudig. Met een klein beetje technisch inzicht heeft u de rekken snel gemonteerd. Wilt u uw opbergrek liever laten monteren door ons? Dat doen we graag voor u. Ons montageteam komt dan naar u toe, zet uw opbergrek in elkaar en zet het op de juiste plek in huis. Als onze monteurs klaar zijn, kunt u uw spullen opbergen in uw nieuwe opbergrek. Veel makkelijker wordt het niet.

Daarom...
Stellingspecialist.nlContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
+31 318 20 20 52


8.7
886 Thuiswinkel reviews