Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 52

E-mail ons

Bandenstellingen

Bandenstellingen: autobanden geordend op een rij

Garagebedrijven, bandencentra en dealers kunnen niet zonder bandenstellingen. Deze grootvakstellingen zijn gemaakt om autobanden geordend op te slaan. In plaats van de banden te stapelen, staan ze naast elkaar in de bandenopslag en zijn daardoor makkelijk bereikbaar. Daarmee heeft u overzicht en bespaart u kostbare tijd in de werkplaats.

Configureer uw bandenstelling online

In onze configurator ontwerpt u de bandenstelling snel en u ziet direct de prijs. U past uw bandenstelling precies aan op uw situatie. Handig, want hiermee gebruikt u de beschikbare ruimte optimaal. Configureer uw bandenstelling online en bestel direct!

Geschikt voor alle typen autobanden

Onze bandenstellingen zijn geschikt voor alle typen autobanden. De grootvakstellingen voor banden zijn er in verschillende diepten. Naast auto- of motorbanden bieden de bandenstellingen met het juiste juk ook ruimte voor vrachtwagenbanden of andere banden met een grote doorsnee.

Verschillende maten en hoogtes

Bandenrekken zijn eigenlijk grootvakstellingen zonder legborden. De banden hangen als het ware tussen de liggers. De elementen zijn leverbaar in de volgende maten:

 • Jukken in de hoogtes: 200 cm, 250 cm en 300 cm
 • Diepte van de jukken: 40 cm, 60cm, 80 cm, 100 cm en 120 cm
 • Lengte van de liggers: 150 cm, 185 cm, 225 cm en 270 cm

Met deze onderdelen heeft u altijd een bandenstelling die past binnen uw ruimte.

Stalling voor winterbanden?

Het draagvermogen van onze bandenstellingen is erg groot. U kunt de stelling dus ook prima gebruiken voor de opslag van winterbanden met velg. De bandenstellingen zijn geschikt voor het extra gewicht dat dit met zich meebrengt. Hiermee bent u uw klanten nog beter van dienst.

Levering uit voorraad

We leveren de grootvakstellingen voor banden uit voorraad. Als bepaalde onderdelen onverhoopt niet op voorraad zijn, is de levertijd maximaal 5 werkdagen. U heeft uw bandenstelling altijd snel in huis.

Daarom...
Stellingspecialist.nl

 • Snel, simpel en veilig online betalen
 • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
 • 14 dagen bedenktijd
  Meer informatie
 • 1 - 3 jaar garantie
  Meer informatie
 • Thuiswinkel Waarborg


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
0318 20 20 52


8.6
524 Thuiswinkel reviews