Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Voorraadstellingen en voorraadrekken

Voorraadstellingen: uw proviand efficiënt opgeborgen

Veel particulieren kennen het gemak van een kelder of bijkeuken. Ze hebben een hoop ruimte, maar vaak wordt lang niet alle ruimte benut. Met een voorraadstelling werkt u de hoogte in en op die manier kunt u veel kwijt, zoals eten en drinken!

Zakelijk gebruik van voorraadstellingen

Ook veel van onze zakelijke klanten gebruiken voorraadstellingen van Stellingspecialist.nl. De één om productvoorraad op te slaan, de andere om kantoorartikelen of voedsel op te bergen. De veelzijdigheid van de voorraadstellingen is groot, bijna elk bedrijf kan wel één of meer voorraadstellingen gebruiken.

Houten voorraadstellingen

Het grote voordeel aan houten voorraadstellingen is dat ze betaalbaar en stevig zijn. Voor weinig geld bestelt u een voorraadrek dat veel opbergruimte oplevert. Dit soort rekken wordt veel ingezet door particulieren en bedrijven die zaken met een beperkt gewicht willen opslaan. Lees meer over houten voorraadstellingen.

Metalen voorraadstellingen

De metalen voorraadstelling is duurzaam en geschikt om zware voorwerpen te dragen. De legplanken van metalen stellingen kunnen tot wel 450 kg per stuk dragen. Het draagvermogen is over het algemeen ruim voldoende voor het gemiddelde bedrijf en de meeste particulieren. Lees verder over de voordelen van metalen voorraadstellingen.

Kunststof voorraadstellingen

Onze kunststoffen voorraadstellingen zijn ideaal als u aan hygiënische eisen moet voldoen, zoals de HACCP richtlijnen. De kunststof voorraadstelling is makkelijk schoon te maken en bestand tegen bijvoorbeeld de extreem lage temperaturen in vriescellen. Wilt u meer informatie over kunststof voorraadrekken?

Welke voorraadstelling past bij u?

Zoals u leest hebben we bij Stellingspecialist.nl voorraadstellingen voor alle doeleinden en alle soorten gebruikers. Welke stelling het beste bij u past, hangt af van uw behoeften. Kunt u geen keuze maken uit de beschikbare voorraadstellingen? Vraag dan onze specialisten om advies. Ze vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de verschillende voorraadstellingen.

Daarom...
Stellingspecialist.nlContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
+31 318 20 20 52


8.7
882 Thuiswinkel reviews