Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

AR Grootvakstelling - Breedvakstelling

Voor handmatige opslag, goedkoop, flexibel en eenvoudige montage. Dé oplossing voor uw opslagbehoefte in werkplaatsen, industriehallen, hulpmagazijnen, archieven, onderdelenmagazijnen en ga zo maar door! De ARESTANT grootvakstellingen (ook wel breedvakstellingen genoemd) die wij leveren zijn geroemd om hun veelzijdigheid. Voor grote volumineuze opslag van zwaardere goederen bijvoorbeeld, voor lichte palletstelling, in hoogbouw of op verdiepingsvloeren.

Veilig

Dit systeem garandeert een grote weerstand, stevigheid en is duurzaam. Het biedt een maximale stabiliteit voor uw magazijn. De stevigheid en betrouwbaarheid worden gegarandeerd door de norm E.A.-95 voor de berekening van stalen constructies.

Ook voor grote, moeilijke te hanteren goederen

De AR-grootvakstellingen, ook wel magazijnstellingen genoemd, zijn enorm veelzijdig. Door de hoge laadcapaciteit van de jukken kunt u deze gebruiken als lichte palletstelling. De AR-grootvakstelling wordt ook veel gebruikt als bandenstelling. Ook uitvoeringen in hoogbouw of verdiepingsvloeren zijn mogelijk. Daarnaast is de AR-grootvakstelling toe te passen voor grote volumineuze opslag van zwaardere goederen.

Flexibel en eenvoudige montage

De AR-grootvakstellingen zijn eenvoudig te monteren, omdat ze uit twee onderdelen bestaan: AR-jukken en AR-liggers. Daardoor zijn ze ook makkelijk uit te breiden. De liggers kunnen worden gecombineerd met houten- of stalen legborden. De eenvoudige en snelle montage, tezamen met de weerstand en flexibiliteit, maakt deze stelling bijzonder geschikt om op efficiënte manier in te zetten. Grootvakstelling wordt vaak toegepast in werkplaatsen, industriehallen, hulpmagazijnen, archieven, onderdelenmagazijnen en ga zo maar door!

Laagste prijs

De AR-grootvakstellingen die wij u bieden, kunnen wij u voor de laagste prijs aanbieden!

Snelle Levertijd

De AR-grootvakstellingen zijn snel leverbaar. Vanuit voorraad, of met een maximale levertijd van 5 werkdagen.

Afmetingen

Jukken zijn verkrijgbaar in de hoogtes:

 • 200 cm /250 cm / 300 cm

Diepte jukken:

 • 40 cm / 60 cm / 80 cm / 100 cm / 120 cm

Lengte liggers:

 • 150 cm / 185 cm / 225 cm / 270 cm

Daarom...
Stellingspecialist.nl

 • Snel, simpel en veilig online betalen
 • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
 • 14 dagen bedenktijd
  Meer informatie
 • 1 - 3 jaar garantie
  Meer informatie
 • Thuiswinkel Waarborg


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
0318 20 20 52


8.6
562 Thuiswinkel reviews