Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 52

E-mail ons

Legbordstellingen

Elke soort legbordstelling bestelt u online bij Stellingspecialist.nl

Met een legbordstelling creëert u veel opbergruimte. De stellingen zijn flexibel in te delen, u maakt dus in feite een legbordstelling op maat. U bepaalt de indeling en afmetingen op basis van uw wensen. Dankzij onze legbordstellingen maakt u optimaal gebruik van de ruimte die u heeft.

Houten legbordstellingen: scherp geprijsd en oerdegelijk

De meeste houten legbordstellingen zijn gemaakt van duurzaam vurenhout. De houten legborden verstevigen uw stelling nog meer. Houten legbordstellingen zijn perfect voor het opbergen van uw administratie of producten. Daarnaast bestellen particulieren ook regelmatig houten legbordstellingen voor bijvoorbeeld opslag van hun voorraad of wijn. De warme uitstraling van het vurenhout maakt het tevens een mooi meubel om te zien, perfect als stellingkast voor boeken of platen. Naast complete legbordstellingen leveren we ook losse legborden.

Metalen legbordstellingen: stevig en eenvoudig in montage

Onze modulaire metalen legbordstellingen worden veel in industriële- of productieomgevingen gebruikt. De legborden zijn gemaakt van metaal, ijzer, staal en soms verzinkt of gegalvaniseerd. Het draagvermogen van metalen legbordstellingen is bijzonder groot. Ideaal als u de legborden gebruikt voor opslag van zware producten dus. Bij Stellingspecialist.nl leveren we uw complete legbordstelling, maar ook losse accessoires zoals legborden, tussen- en achterwanden.

Kunststof legbordstellingen: hygiënisch, lichtgewicht en duurzaam

Doorgaans zijn kunststof stellingen voorzien van balken, maar door middel van onze kunststof afdekplaten verandert u ze in kunststof legbordstellingen. Deze stellingen hebben een groot draagvermogen en zijn uitermate geschikt als u hygiënische eisen heeft. De kunststof legbordstellingen worden vooral gebruikt in koel- en vriescellen, maar we leveren ze ook veel aan ziekenhuizen, laboratoria en zwembaden. Onze kunststof legbordstellingen voldoen aan de HACCP richtlijnen.

Een legbordstelling voor elke situatie

Stellingspecialist.nl heeft ook een oplossing voor uw uitdaging m.b.t. opbergen of archiveren. Naast legbordstellingen hebben we nog talloze andere accessoires en oplossingen om uw werk of leven te vergemakkelijken. Configureer uw legbordstelling en u ziet direct wat hij gaat kosten. Zodra we uw bestelling hebben ontvangen gaan we voor u aan de slag. Uw nieuwe legbordstelling wordt zo snel mogelijk bezorgd.

Daarom...
Stellingspecialist.nl

  • Snel, simpel en veilig online betalen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Thuiswinkel Waarborg


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
0318 20 20 52


8.6
524 Thuiswinkel reviews