Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Stellingkasten van IKEA, Hornbach, Leenbakker, Praxis, Kwantum, Gamma of Karwei

Wat is het verschil met Gamma, Karwei, Praxis of IKEA?

Die vraag wordt ons natuurlijk vaker gesteld. Waarom zou u immers een stelling bestellen bij Stellingspecialist.nl als u ook een stelling bij Gamma, Karwei of Praxis of bij IKEA kunt halen? Die zijn vaak nog goedkoper ook!

Het verschil zit hem in kwaliteit. Onze stellingkasten zijn van betere kwaliteit en ja, dat durven we hardop te zeggen. We zijn gespecialiseerd in opslagstellingen en we hebben ons volledig toegelegd op het aanbieden van stellingen in alle categorieën. We staan volledig achter alle producten in ons assortiment. Ten opzichte van bouwmarkten en meubelzaken hebben we meer keus en vrijwel altijd de perfecte stelling voor uw situatie.

Waarom kiezen wij wel voor schoring bij stellingen?

In de stellingen van Gamma, IKEA, Leenbakker, Karwei of Praxis wordt meestal geen schoring gebruikt, waardoor deze stellingen stukken minder stabiel zijn. Het gebruikte metaal is dun, er zijn weinig tot geen accessoires leverbaar en ook qua afmetingen (diepte en lengte) is het aanbod zeer beperkt. U kunt zich dus beter 2 keer bedenken voor u kiest voor stellingen van Gamma, Praxis of Karwei of een andere bouwmarkt.

Een ander verschil is natuurlijk dat wij uw stelling overal in Nederland of België bezorgen. U hoeft dus zelf niet te sjouwen met uw nieuwe stellingen. Ook monteren behoort tot de mogelijkheden.

Welke wettelijke eisen spelen een rol?

In professionele omgevingen bent u in sommige gevallen verplicht om een periodieke magazijnkeuring uit te (laten) voeren. De stellingkasten van de concurrentie voldoen niet standaard aan de eisen die hierbij gesteld worden. Onze magazijnstellingen voldoen aan alle voorwaarden. U komt dus zonder problemen door de keuring.

Valt uw magazijn bovendien onder de wetgeving die een periodieke magazijnkeuring verplicht stelt, dan bestaat de mogelijkheid dat een IKEA stellingkast u niet door deze keuring heen gaat helpen. De conclusie die u hieraan kunt verbinden is evident: een IKEA, Gamma, Karwei of Leenbakker stellingkast waarborgt in onvoldoende mate de veiligheid van uw mensen op de werkvloer.

Wat is belangrijk bij de aanschaf van een stellingkast

Kwaliteit: de levensduur van uw stellingkast. U heeft het misschien niet altijd door, maar de gemiddelde stellingkast heeft heel wat te verduren. Flexibiliteit: verwacht u dat u over een tijdje misschien wel meer opslagruimte nodig heeft? Dan is het prettig om te weten dat uw stellingkast makkelijk uit te breiden is met extra elementen of accessoires.

Belastbaarheid: zorg dat u zeker weet dat uw stelling kan dragen wat u erin wilt opslaan. Een goede stelling kost vaak iets meer, maar u heeft er langer plezier van. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Daarom...
Stellingspecialist.nlContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
+31 318 20 20 52


8.7
883 Thuiswinkel reviews