Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 52

E-mail ons

Stellingkasten kopen bij Stellingspecialist.nl

Stellingkasten bij u thuis of op de zaak

Wilt u efficiënt gebruikmaken van de ruimte die u heeft? Met een stellingkast op maat gaat u de hoogte in, zodat u meer opbergruimte heeft op dezelfde oppervlakte. U past de indeling zelf aan, zodat u de ruimte in de stellingkast optimaal benut. Ook voor kleine of lage stellingkasten kunt u bij ons terecht. Met accessoires zoals legborden maakt u precies de stellingkast die u nodig heeft.

Een opgeruimd bedrijfspand

Stellingkasten zijn ideaal om een bedrijfsruimte opgeruimd te houden. Met een of meer stellingkasten heeft u een extra opbergplek voor voorraad of zaken als de administratie en kantoorartikelen. Een opgeruimd bedrijf zorgt voor productievere mensen. Onze stellingkasten worden vanwege hun looks ook gebruikt als kantoorinrichting. Zeker de houten stellingkasten zijn erg populair vanwege hun warme uitstraling. Andere voorbeelden waarvoor een stellingkast gebruikt kan worden: wijnrek, voorraadkast, garagestelling, magazijnstelling, keukenstelling, vriescelstelling, opslagstelling.

Extra opbergruimte in huis

Onze stellingkasten vinden hun weg naar talloze plekken in huis. De bekendste voorbeelden zijn natuurlijk de kelder en garage, waar veel van klanten stellingkasten gebruiken om bijvoorbeeld gereedschap en bouwmaterialen op te bergen. Daarom wordt het ook wel een opbergrek genoemd. Daarnaast krijgen veel stellingkasten, ook wel legbordstellingen genoemd, een plekje in de keuken, bijkeuken of voorraadkast. Ze zijn namelijk erg handig om eten en drinken in op te slaan. Welke bestemming heeft u voor uw stellingkast in gedachten?

Zelf uw stellingkast op maat samenstellen

Bij Stellingspecialist.nl stelt u uw stellingkast zelf samen. U configureert de stellingkast online zodat de kast perfect past in de ruimte die u in gedachten heeft. Ook het aantal niveaus stelt u snel in in de online configurator. Dit in tegenstelling tot de concurrentie zoals de bouwmarkten en IKEA. U ziet bovendien realtime wat uw ideale stellingkast kost. Configureer uw stellingkast nu op maat!

Bezorgd op alle adressen in Nederland en België

We bezorgen de stellingkast bij u thuis op alle adressen in Nederland en België. Zodra we uw bestelling en betaling hebben ontvangen, gaan we voor u aan het werk. We zorgen ervoor dat uw stellingkast zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd wordt.

Stellingkast laten monteren?

Wilt u uw nieuwe stellingkast laten monteren door een professional? Ook daarvoor hebben wij de oplossing. Ons montageteam komt graag naar u toe om de stellingkast voor u in elkaar te zetten. Montage van uw stellingkast kan al vanaf €195,-. 

Daarom...
Stellingspecialist.nl

  • Snel, simpel en veilig online betalen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Thuiswinkel Waarborg


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
0318 20 20 52


8.6
524 Thuiswinkel reviews