Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 52

E-mail ons

Lage en kleine stellingen

Kleine stellingen en stellingkasten van metaal of hout

Producten en documentatie in een lage stellingkast

Niet iedereen heeft veel opbergruimte nodig. Zoekt u een kleine stelling om producten, grondstoffen of administratie in op te bergen? StellingSpecialist heeft het grootste online assortiment stellingen, waaronder talloze kleine metalen en houten stellingen. Ook voor uw behoefte hebben wij de perfecte stelling. Onze kleine stellingen breidt u makkelijk uit dankzij diverse accessoires. Handig als uw bedrijf of gezin groeit en u meer opbergruimte nodig heeft. Configureer uw kleine stelling direct online.

Zelf uw kleine stelling configureren

Keuze hebben is natuurlijk fijn, maar wij vinden het prettig als we uw kleine stellingkast op maat kunnen aanbieden. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. U kiest eerst voor houten stellingen of metalen stellingen. Vervolgens configureert u de stelling op basis van een aantal stappen. Hoogte, breedte, diepte en het aantal niveaus bepaalt u helemaal zelf.

Kleine houten stellingen

De minimale afmeting voor een houten stelling zijn 150 x 100 x 30 cm (HxBxD) met 4 niveaus. De prijs? Slechts € 56,04. In de configurator past u de maten of het aantal niveaus eenvoudig aan, waarbij u de prijs realtime ziet. Zo’n kleine houten stelling is perfect als u veel bergruimte wilt voor zaken die niet heel zwaar zijn. Deze kleine en lage stellingen staan vaak in kelders, trapkasten of bijkeukens.

Kleine metalen stellingen

De minimale afmeting voor een metalen stelling is 200 x 100 x 30 cm (HxBxD) met 4 niveaus. Deze kost slechts € 64,39. Ook voor stalen stellingen geldt dat u ze eenvoudig aanpast en dat de prijs realtime wordt weergegeven. De kleine metalen stellingen hebben een hoog draagvermogen en worden veel gebruikt in kleine magazijnen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Kleine stellingen, grote stellingen, StellingSpecialist heeft voor elke uitdaging op het gebied van opbergen of archiveren een passende oplossing. Ook complete magazijninrichtingen en montage verzorgen we graag voor u. Wilt u meer weten? Neem contact op met onze specialisten!

Daarom...
Stellingspecialist.nl

  • Snel, simpel en veilig online betalen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Thuiswinkel Waarborg


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
0318 20 20 52


8.6
524 Thuiswinkel reviews