Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Wijnstellingen en wijnrekken

Wijnstelling van hout

Onze houten stellingen en rekken zijn ook heel erg handig voor de opslag van wijn. Archos is daarvan een goed voorbeeld. De meeste klanten die de houten stellingenkasten willen gebruiken als wijnstelling kiezen voor Archos. Desondanks is het ook mogelijk dat u onze houten stellingen van Easyrack gebruikt voor de opslag van wijnen. Het fraai afgewerkte hout is een natuurproduct en dat past natuurlijk goed bij witte en rode wijnen. Bij Stellingspecialist.nl stelt u zelf uw houten wijnstelling of wijnrek samen.

De perfecte wijnstelling voor uw situatie

Online uw wijnstelling samenstellen en direct zien wat hij gaat kosten. Dat kan gewoon bij Stellingspecialist.nl. U kiest zelf de afmetingen, legborden en andere accessoires en u ziet de prijs realtime. Stel uw wijnstelling samen en bestel hem vandaag nog!


 

 

Functie en uitstraling

Onze wijnstellingen en wijnrekken worden voornamelijk besteld door wijnwinkels vanwege hun functie: het opslaan van flessen wijn in een degelijke stelling. Maar steeds vaker worden de Archos wijnstellingen ook besteld door particulieren. Het Scandinavisch vurenhout heeft een warme uitstraling en dat is een aanvulling op menig interieur. Wijnliefhebbers houden natuurlijk ook van een mooie inrichting.

Liggend en staand wijn opslaan

Voor wijnflessen met een echte kurk is het belangrijk dat de flessen in de wijnstelling kunnen liggen. Hierdoor blijft de kurk vochtig en de wijn goed op smaak. Onze wijnstellingen en rekken zijn geschikt om wijn liggend en staand in op te slaan. Uw wijn blijft in onze wijnstellingen goed op smaak en u pakt makkelijk een flesje om te genieten van een goed glas wijn.

Maatwerk wijnrekken

Stellingspecialist.nl heeft meer op het gebied van wijnrekken en wijnstellingen. Naast de standaard houten wijnstellingen bieden we op aanvraag ook maatwerk wijnstellingen. Hierbij kunt u denken aan ronde legborden of ronde houders om wijnflessen in te leggen. Een bijzondere stellingkast voor wijnwinkels, maar ook voor bij u thuis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.

Daarom...
Stellingspecialist.nlContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
+31 318 20 20 52


8.7
886 Thuiswinkel reviews