Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 52

E-mail ons

Keukenstellingen

Keukenstellingen: hygiënische kunststof stellingen

HACCP staat centraal in elke (horeca)keuken, een richtlijn rondom hygiëne. Een belangrijk onderdeel daarvan is het logistieke proces in de horeca en daar horen onder andere hygiënische keukenstellingen bij. De keukenstellingen en koelcelstellingen van StellingSpecialist voldoen aan de eisen van HACCP. U gebruikt ze dus zonder problemen in uw keuken, koelcel en vriescel. Configureer uw keukenstelling direct op maat.

Uitbreidbaar en praktisch in gebruik

Bij StellingSpecialist bestelt u uw keukenstelling zoals u hem wilt hebben. De afmetingen en indeling bepaalt u zelf. Veranderen uw behoeftes en wilt u de keukenstelling uitbreiden? Geen enkel probleem. Zowel onze aluminium als de kunststof keukenstellingen breidt u eenvoudig uit.

Kunststof of aluminium?

Keukenstellingen worden doorgaans gemaakt van aluminium of kunststof. Beide materialen zijn duurzaam en makkelijk schoon te houden. Wat de beste keuze is, hangt af van de toepassing die u in gedachten heeft. Een kunststof keukenstelling is doorgaans makkelijker in een vriescel. Keukenstellingen (al dan niet verrijdbaar) van aluminium zien we doorgaans wat vaker in de keuken zelf. Het is vaak een kwestie van voorkeur.

3 soorten kunststof keukenstellingen

Bij StellingSpecialist vindt u 3 soorten kunststof keukenstellingen:

 • Standaard keukenstellingen met niveaus die bestaan uit stevige balken
 • Nautische keukenstelling die voorzien zijn van stormrails, speciaal voor op schepen en in vrachtwagens
 • Gastro keukenstelling waarin u ruimte heeft voor Gastronorm bakken en schalen

Aluminium keukenstellingen

Keukenstellingen van aluminium hebben we van 2 merken:

 • Alminor: deze keukenstellingen zijn makkelijk uit te breiden en ook leverbaar in maritieme versie met opstaande rand en vloer- en plafondbevestiging.
 • Hupfer: aluminium keukenstellingen voor in grootkeuken, koel- en vriescellen. Bij dit type keukenstelling zijn ook veel accessoires leverbaar.

Meer weten over onze keukenstellingen?

Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op met al uw vragen of de kunststof en aluminium keukenstellingen. We hebben jarenlange ervaring met keukenstellingen en hebben altijd een antwoord op uw vraag.

Daarom...
Stellingspecialist.nl

 • Snel, simpel en veilig online betalen
 • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
 • 14 dagen bedenktijd
  Meer informatie
 • 1 - 3 jaar garantie
  Meer informatie
 • Thuiswinkel Waarborg


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
0318 20 20 52


8.6
524 Thuiswinkel reviews