Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 52

E-mail ons

Opslagstellingen

Opslagstellingen: onderdelen geordend en toegankelijk

Geschikt voor onder andere uw magazijn of showroom

Met de juiste opslagstellingen is uw magazijn makkelijk doorzoekbaar en vindt u onderdelen snel als u ze nodig heeft. StellingSpecialist heeft de juiste stelling voor uw magazijn. Configureer uw stelling op maat.

Houten opslagstellingen: degelijk en scherp geprijsd

Onze houten opslagstellingen worden gemaakt van duurzaam vurenhout. Deze opslagstellingen zijn ideaal voor kleinere onderdelen met een beperkt gewicht. Houten opslagstellingen zijn duurzaam en scherp geprijsd. U bouwt ze snel op en heeft dus snel een complete magazijninrichting staan.

Opslagstellingen van metaal: stevig en makkelijk te monteren

Wilt u opslagstellingen gebruiken voor het opslaan van zware onderdelen? Dan raden we u metalen opslagrekken aan. Deze stellingen zijn erg stevig dankzij de T-profielen die u gebruikt bij de montage. De legborden hebben een draagvermogen tot maar liefst 450 kg per niveau. Ze dragen zelfs de zwaarste onderdelen zonder problemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van metalen opslagstellingen? Neem contact op.

Kunststof opslagstellingen: voor grote volumes

Onder andere in keukens en koel- en vriescellen is hygiënische opslag een absolute vereiste. Het logistieke proces moet voldoen aan de richtlijnen van HACCP en dat betekent dat ook de opslagstellingen hiervoor geschikt moeten zijn. De kunststof opslagstellingen van StellingSpecialist zijn HACCP goedgekeurd. Ze passen binnen een hygiënische werkomgeving. Onze kunststof opslagrekken staan naast koel- en vriescellen ook in ziekenhuizen, laboratoria en zwembaden. Bekijk de kunststof stellingkasten.

Stel zelf uw opslagstelling samen

Als u heeft bepaald welke opslagstelling geschikt is voor uw situatie, dan configureert u zelf de stelling op onze site en ziet realtime de prijs van uw stelling. Daarnaast geven onze specialisten u ook graag advies over het type opslagstelling dat voor uw situatie of bedrijf het meest geschikt is. Neem contact op met uw vragen!

Daarom...
Stellingspecialist.nl

  • Snel, simpel en veilig online betalen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Thuiswinkel Waarborg


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
0318 20 20 52


8.6
524 Thuiswinkel reviews