Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Koelcelstellingen

Koelcelstelling: HACCP goedgekeurde kunststof stellingen

Geschikt voor voedingswaren en grondstoffen in koelcel of vriescel

Bent u op zoek naar stellingen voor in uw koel- of vriescel? StellingSpecialist heeft de juiste stelling voor uw koelcel. Onze koelcelstellingen voldoen aan de richtlijnen van HACCP en zijn daarmee geschikt voor voedingswaren en grondstoffen. De koelcelstellingen zijn eenvoudig schoon te maken en schoon te houden. Dankzij diverse accessoires hebben we voor elk bedrijf de perfecte koelcelstelling. Configureer uw koelcelstelling direct.

De hoogte gebruiken in de koelcel

In veel koelcellen wordt weinig efficiënt omgegaan met de beschikbare ruimte. Vaak wordt alles op de vloer gezet en daarmee is de kous af. Met deze stellingkast benut u de ruimte van uw koelcel veel efficiënter. Ook de ongebruikte ruimte is dankzij de koelcelstelling opbergruimte waar u waardevolle producten kwijt kunt.

De koelcelstelling die in uw koelcel past

Dankzij onze online configurator stelt u zelf uw koelcelrekken samen. Elk ongebruikt hoekje tovert u hiermee om in nuttige opbergruimte. U past de kunststof koelcelrekken zelf aan: hoogte, breedte, diepte en het aantal niveaus bepaalt u helemaal zelf. En het mooie is, u ziet direct wat uw ideale koelcelstelling gaat kosten. Configureer uw koelcelstelling online en bestel hem vandaag nog!

Werken volgens de HACCP richtlijnen

Koelcelstellingen van StellingSpecialist voldoen aan de richtlijnen van HACCP. Dat betekent dat u ze zonder problemen kunt inzetten in een professionele omgeving. De kunststof koelcelstellingen zijn makkelijk schoon te houden, barsten niet en zijn bestand tegen extreem hoge en extreem lage temperaturen. U voldoet aan alle regels en richtlijnen én u benut uw gekoelde ruimte veel beter.

Aan te passen aan uw behoeften

We hebben koelcelstellingen in alle mogelijke formaten. Het begint met de afmetingen van uw koelcel, vervolgens configureert u een koelcelstelling op maat op onze site. U benut elke beschikbare centimeter voor de opslag van kostbare producten en grondstoffen met een koelcelstelling van StellingSpecialist. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Daarom...
Stellingspecialist.nlContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
+31 318 20 20 52


8.7
886 Thuiswinkel reviews