Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 52

E-mail ons

Montage van uw stelling of magazijninrichting

De meeste van onze klanten maken veelvuldig gebruik van de stellingen van Stellingspecialist.nl. Maar dat betekent niet dat ze altijd tijd hebben om hun bestelde stellingen zelf te plaatsen en monteren. Daarom bieden we bij de verkoop van stellingen montage aan voor zowel zakelijke als particuliere klanten. U configureert uw stelling, wij bezorgen én monteren hem.

Montage vanaf €195,-

We monteren uw stelling al vanaf €195,-. We bekijken per aanvraag wat de kosten zullen zijn. De prijs hangt af van uw locatie en de omvang van uw bestelling. Wilt u weten wat het kost om uw magazijnstelling te laten monteren door ons montageteam? Neem contact met ons op voor een scherpe offerte op maat.

Ons team ervaren monteurs

Vanzelfsprekend zijn onze monteurs ervaren in het monteren van stellingen. Ze weten precies hoe alle typen stellingen in elkaar gezet moeten worden en zorgen ervoor dat u de stelling kunt gebruiken als ze klaar zijn. Ook als vloer- of wandmontage aan de orde is, zorgen ze ervoor dat alles picobello in orde is. Als onze monteurs vertrekken is uw stelling 100% klaar en het verpakkingsmateriaal opgeruimd!

 

Adressen in Nederland en België

We leveren onze stellingen op alle adressen in Nederland en België en datzelfde geldt voor montage. Onze monteurs komen naar u toe als u op een Nederlands of Belgisch adres gevestigd bent. Voor alle landen daarbuiten raden we u aan om een lokale stellingleverancier te zoeken voor de levering en montage van uw stellingen.

Het begint met uw configuratie

Voor we u kunnen helpen met montage van stellingen, zult u eerst de stelling van uw keuze moeten configureren. Stel eerst uw stelling samen en neem vervolgens contact met onze specialisten op voor een vrijblijvende en concurrerende offerte voor de montage van uw stelling.

Daarom...
Stellingspecialist.nl

  • Snel, simpel en veilig online betalen
  • Binnen 3 - 5 werkdagen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
    Meer informatie
  • 1 - 3 jaar garantie
    Meer informatie
  • Thuiswinkel Waarborg


Contactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
0318 20 20 52


8.6
524 Thuiswinkel reviews