Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Archos stellingen

Archos: houten stellingkasten van topkwaliteit

Houten legbordstellingen van Archos (voorheen Bruynzeel)

Archos stellingen zijn bekend onder hun oude naam, Bruynzeel Archos. De magazijnstellingen zijn van dezelfde kwaliteit, ondanks dat de naam inmiddels is veranderd. Met Archos houten stellingen profiteert u van betaalbare stellingen met een grote draagkracht, die u bovendien eenvoudig en snel monteert. Het Scandinavisch vurenhout staat garant voor een duurzame houten stelling met een lange levensduur. Configureer uw houten stelling van Archos online.

Elke opstelling die u wilt

Archos houten stellingen deelt u in zoals u dat wilt, zodat u de beschikbare ruimte optimaal gebruikt. In de Archos-serie zijn er talloze accessoires waarmee u de houten stelling maakt die u nodig heeft. Met de legplanken, beugels en schoren bouwt u de ideale houten stelling voor uw situatie. Bovendien kunt u Archos stellingen onbeperkt uitbreiden.

Legplanken voor Archos stellingen

Archos heeft standaard 2 soorten legplanken met een groot draagvermogen:

  • Vurenhouten legplanken: deze legplanken zijn aan de onderkant voorzien van een metalen hoeklijn en worden opgehangen in speciale metalen beugels. Deze legplanken kunt u voor een extra stevige verbinding aan de staanders van de stelling vastschroeven.
  • Sandwich legplanken: sandwich legplanken bestaan uit een vurenhouten raamwerk met aan boven- en onderzijde een hardboard plaat. De plaat is stevig en makkelijk stofvrij te houden. Dit type legplank wordt veel gebruikt voor archieven en linnenkamers.

Flexibel door verscheidenheid aan afmetingen

De staanders van de Archos stellingen zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • Hoogte: 208, 226 en 262 centimeter
  • Diepte: 30, 40, 50 en 60 centimeter

De legplanken (zoals sandwich als massief) zijn er in de volgende maten:

  • Breed: 90, 100 en 120 centimeter
  • Diep: 30, 40, 50 en 60 centimeter

Een houten stelling in huis

De houten stellingen uit de Archos-serie worden ook regelmatig door particulieren besteld. Door de fraaie afwerking zijn Archos stellingen ook mooi als boekenkast of als wijnstelling. Ook worden de stellingkasten gebruikt in een schuur of garage. Kortom, de houten stellingen zijn geschikt voor alle denkbare toepassingen.

Configureer uw Archos stelling online

StellingSpecialist maakt het u makkelijk. U stelt uw houten Archos stelling namelijk zelf samen op onze website. U combineert de verschillende elementen en bepaalt zelf de indeling. U ziet direct wat uw Archos stelling gaat kosten. Wilt u het proberen? Configureer uw Archos stelling en bestel vandaag nog!

Daarom...
Stellingspecialist.nlContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
+31 318 20 20 52


8.7
886 Thuiswinkel reviews