Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Houten legbordstelling Archos

Het solide Archos stellingsysteem is flexibel in gebruik en kan zeer eenvoudig worden gemonteerd. Aan één schroevendraaier heeft u voldoende. Archos is ooit ontstaan uit uitval van grondstoffen die voor het voormalig “Bruynzeel Monta systeem” werden gebruikt. Een noestje teveel in een plank of een stijl met een uitgevallen kwast; deze onderdelen werden gebruikt voor het Archos. De houten stellingkasten van Archos worden voor verschillende doeleinde gebruikt, onder andere: garagestelling, wijnrekken, voorraadstelling.

Open zijstukken

Het systeem bestaat uit vurenhouten staanders en naar keuze vurenhouten of sandwich legplanken. De legplanken kunnen per 6 centimeter in hoogte worden versteld. Ook uitbreiden is geen probleem, u kunt de stellingen onbeperkt aanbouwen.

Vuren legplanken

De legplanken worden opgehangen in speciaal daarvoor ontwikkelde metalen beugels. De vurenhouten legplanken zijn aan de onderzijde voorzien van een metalen hoeklijn. Deze hoeklijn is nodig voor de ophanging van de legplank, maar zorgt ook voor extra stevigheid. Voor een extra stevige verbinding kunt u de hoeklijnen aan de staander vast schroeven. In de meeste gevallen is dit niet noodzakelijk. Deze schroeven worden er niet extra bij geleverd.

Sandwich legplanken

De sandwich legplanken bestaan uit een vurenhouten raamwerk waar aan boven- en onderzijde een hardboard plaat op is gelijmd. Hierdoor is hij stevig en ook gemakkelijk stofvrij te houden. Ideaal voor uw archief of linnenkamer. Beide soorten legplanken onderscheiden zich door hun grote draagvermogen.

Beugels

Beugels zijn verkrijgbaar als enkele en als dubbele beugel en in verzinkte uitvoering. De hoeklijnen zijn uitsluiten verkrijgbaar in een verzinkte uitvoering. Bij gebruik van Sandwich legplanken worden zogenaamde Montex beugels gebruikt. De montex beugel is verkrijgbaar als enkele (links en rechts) en dubbele beugel.

Schoring

Voor de schoring van de stellingen worden metalen kruisschoren toegepast. Wij adviseren om achter iedere oneven sectie een kruisschoor te gebruiken. Om de stellingen ruggelings aan elkaar te koppelen kunt u gebruik maken van de haakkoppelbeugels
 

Maatvoeringen open staanders:

Hoogte: 208, 226, 262 centimeter

Diepte: 30, 40, 50 en 60 centimeter
 

Maatvoeringen sandwich en massief vuren legplanken

Breed: 90, 100 en 120 centimeter

Diep: 30, 40, 50 en 60 centimeter
 

Waarom kiezen voor Archos ?

  • Een betaalbaar systeem
  • "Archos" kwaliteit
  • Grote draagkracht
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Duurzaam / lange levensduur

Daarom...
Stellingspecialist.nlContactgegevens

Elsterstraatweg 31a
3922 GD Elst (Utr.)

info@pedroshop.nl
+31 318 20 20 52


8.7
853 Thuiswinkel reviews